Retourbeleid

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant weer 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. 

Mocht u een bestelde artikel willen retourneren, doe dit binnen 14 dagen na ontvangst. Meld het aan ons via uw account door in te loggen. U kunt ons ook bellen, een WhatsApp bericht of een e-mail (via retour@cerasus-homestyle.com) te sturen.

Als u uw retour heeft aangemeld dan krijgt u van ons de instructies over hoe u uw artikel(en) kunt retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren – in redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Mocht het desbetreffende product gebruikt zijn en/of schade opgelopen hebben, dan hebben wij wettelijk het recht om waardevermindering bij u in rekening te brengen. Doe daarom goed uw best om altijd het product netjes uit te pakken en in gebruik te nemen zodat dit niet gebeurt. 

Als u een kapot geleverde product retour wilt sturen, dan verzoeken wij u om duidelijk foto's hiervan te maken en naar ons te sturen ter beoordeling. Dit kunt u doen door een mail met de foto's en uw ordernummer te sturen naar retour@cerasus-homestyle.com. U kunt ons verzoeken of u een product wilt omruilen of uw geld terug wilt. Laat dit duidelijk aan ons weten zodat we u z.s.m. verder kunnen helpen. 

U kunt uw retourmelding altijd nog annuleren als u het product nog niet heeft opgestuurd. Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat uw retour geannuleerd wordt.

Zodra u uw retour heeft aangemeld, dan informeren wij u per e-mail de status van uw retourzending.

Zodra het product bij ons binnen is streven wij ernaar uw aankoopbedrag binnen 7 werkdagen over te hebben gemaakt. Dit is onder andere afhankelijk van hoe snel uw pakket bij ons binnen komt.
Let op: sommige artikelen worden op maat en wens gemaakt, deze artikelen kunt u niet retourneren. Indien dit het geval is zal dit op de pagina van het desbetreffende product staan. Als dit niet op het productpagina staat hoeft u zich hier niet druk om te maken en komt het in aanmerking voor retourneren.