Verzending en levering

1.1 Wanneer ontvangt u uw bestelling?
Cerasus Homestyle streeft ernaar de verwachte levertijd te respecteren. Mocht het onverhoopt niet lukken om aan deze verwachting te voldoen, dan brengen wij u op de hoogte. Via uw Track & Trace-link verkrijgt u actuele informatie. De levertijd varieert per product, maar meestal ligt deze tussen 2 en 7 werkdagen.

1.2 Hoe lang duurt de bezorging?
Dit is afhankelijk van het product en de beschikbaarheid bij onze leveranciers in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Gewoonlijk duurt het ongeveer 3 tot 5 werkdagen nadat het product is verzonden. In drukke periodes kan dit echter iets langer zijn, waarbij we geen controle hebben over de bezorgdienst.

1.3 Welke bezorgopties heeft u?
Wij werken samen met verschillende professionele leveranciers die uw bestelde producten direct bij u thuis of op een andere locatie kunnen bezorgen.

1.4 Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen
Gelieve in te loggen via ''Mijn account'' en daar te controleren of de bestelling is geregistreerd. Indien dit het geval is, hebben wij uw bestelling ontvangen. Mocht u na 60 minuten nog steeds geen bevestigingsmail in uw inbox hebben ontvangen en de bestelling is evenmin zichtbaar in uw accountoverzicht, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

1.5 Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Indien uw producten nog niet zijn verzonden, kan de bestelling nog geannuleerd worden. Als de bestelling echter al onderweg is, is annulering helaas niet meer mogelijk.

1.6 Wat moet ik doen als ik hetzelfde artikel per ongeluk meerdere keren heb besteld?
Indien uw bestelling nog niet naar u is verzonden, heeft u de mogelijkheid om deze extra bestelling te annuleren en vervolgens het juiste artikel te bestellen. Indien de bestelling echter al onderweg is, kunt u ervoor kiezen deze te retourneren of zelfs te weigeren bij aflevering.

1.7 Hoe verloopt het bestelproces bij Cerasus Homestyle?
Het bestellen gaat zeer eenvoudig via onze webshop.

  1. Voeg een artikel toe aan uw winkelwagen en ga verder naar het bestelproces.
  2. Controleer de bestelling op nauwkeurigheid, inclusief bezorgadres, naam, prijs en eventuele verzendkosten en bezorgdatum.
  3. Voer de betaling uit. Dit kan via iDeal, Bancontact, creditcard, Klarna, PayPal, achteraf betalen, gespreid betalen, Apple Pay of Google Pay.


1.8 Wat zijn de verzendkosten bij Cerasus Homestyle?

Wij rekenen €6,95 verzendkosten op bestellingen tot 10 kg. Boven dit gewicht rekenen wij €15 verzendkosten.
Kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Bij zeer zware producten buiten Nederland en België kunnen de verzendkosten hoger uitvallen, maar dit verschilt per product en leverancier. Indien u zekerheid wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen voordat u besteld.


Tip: U kunt uw bestelling tevens telefonisch doorgeven. In dat geval maken wij de bestelling voor u aan. Wilt u een bestelling plaatsen in grotere hoeveelheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een offerte voor u op.